onsdag 17 januari 2018

V86 22 miljoner på Solvalla och Skrällåker

V86 17/1

1
De flesta är överens om att det är spets och slut för 1 Magnifik Brodde. De som inte köper det resonemanget dubblar med Sjöström och 5 Lincoln Lawyer. Det är kortlopp på "Skrällåker" och jag har varit inne att Bergh kanske äntligen visar lite styrka med en häst som Kristian Huselius gillar: Hagentoy. Tittar man på rekordtider är det faktiskt 3 Above all ås (7%) och jätteskrällen 7 Mellby Brunello (1%) som är värst emot. Vinner någon av favoriterna öppnar det för en ganska tråkig omgång, medan det blir knockout om man får in en skräll. Bergharn kör tredjehästen som brukar vara hårt betrodd 3 Above all ås står bra inne på pengarna. 10% och 7% på de bägge. 7 Mellby Brunello gick faktiskt en 14.3 tid senast och är inte mer otänkbar än nummer 4 på V64 igår så sett, men jobbigt spår och det kan nog krävas galopper. Mellby Gård är ett stall jag gillar och morfar Pine Chip har avkommor som Scarlet Knight, Call me Keeper och Optiergum.

2
Det här loppet är verkligen öppet och 6, 7, 8 sticker väl ut som de bästa. Ögat gillar Dino Dollar, på statistiken är 2, 5, 8 tidiga streck.

3
Kallblodsloppet, där är 8 Järvsöoden befogad favorit, bakom har 1, 11 bra siffror och 4 är snackhästen denna gången.

4
Formstallet Aronsson har favoriten med Kim Eriksson och Redén skickar en häst som vunnit 4/5. De två är rätt första hästar.

5
Omgångens megafavorit, jag har varit inne på att möjligen Djuse kan skrälla med 2 Love aint Easy med perfekt resa, men han säger att hästen bör smygas så det är långsökt. Den har gjort okej tider, Overtimeochsåfin vill hålla ledningen. Men det finns en anledning att procenten gått högt upp, Coffie UNG radar upp segrarna på V86.

6
Helios d Quatro är son till Ready Cash så den är tidig för mig även om den var chanslös senast. Dock är rekordtiden på 5 och 4 bättre än på favoriten. Ohlsson vann friskt igår och är en kusk iform. Coys Rain står itur för seger? 2:a senast och Reijo Liljendahl är en bra tränare. 7, 5, 4 första streck efter 3 Who's who.

7
Det mesta ser bra ut på 10 Weekend Fun, bra statistik, bra form och kan ta fjärde raka.

8
Dani Boko visade vinnarskalle senast och tycker jag inte ska utelämnas även om det var spets senast. 9, 5, 12 känns som befogade streck här.
 https://tillsammans.atg.se/inbjudan/B86K-M5BC-11261
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar