torsdag 8 september 2016

HagmyrenMot bättre vetande ...
AVD 1
12 Exceedem, 9 M:t Insider och 8 Claudius F kanske även 3 Raging Mack om stor gardering. Många låser väl på 7-2 och de som letar vidare på 4-5. De fyra jag nämner är givetvis endast skrällbud, men det är inga dåliga hästar egentligen. Hittar ingen lösningen här, 10 Global Respons måste också med. Streckkrävande lopp.
AVD 2
13 Dicks Denja (Gävlehäst, inga vidare tider, hög poäng, 2% motiverar om man garderar loppet) Kommer med två raka vinster. Formbud.
11 Xanthis Amazing (Solvalla häst, bra kusk, först i poängranken, står bra inne på pengarna, streckad till 12%) Ingen toppstatistik, tränas av Peter G Norman. Kan vara så att det står mellan 1-2 i det här loppet. Tveksam form, endast vid gardering. 1-2-13 tre första strecken.
AVD 3
Dags att ta betalt för 4 Coldtown. Tror den har chansen i det här gänget. Många andra bra hästar som är nollade, men det är gamlingar som kanske inte har i gemet att göra längre. 17 vinster av 34 möjliga och Bollnäskusk.
AVD 4
Ska man gardera är Jan-Olov Persson lite av kallblodskung. 4 Norrskens kongen är min andra häst här. Vid tre-fyra streck så blir 14-13 ganska tidiga. Låg procent på dem. 4 Norrskenskongen körs ju av hemmakusk vilket är litet plus. Härstammar från Lome Kongen (NO).
AVD 5
Svårt lopp. Trots dåliga spår kanske 11,  4 inte är så pjåkiga ändå. 11 Oceanic Clearance är en Stefan Melander-häst och det stallet har form som vi såg igår. Klar första häst för mig, kanske etill och med chansspik på ett litet system. Gillar visserligen Hans-Owe, men varken han eller Per Linderoth verkar ha form. Formfrågetecken även på övriga hästar. 4 AL's Orlando Boy härstammar från Orlando Vici (FR).. Kaj Widell har jobbat ihop till en seger.
AVD 6
Kör på 1 Jetset. Gammal goding som jag vill ha betalt för.
AVD 7
5 Erik Sting är befogad förstahäst. Jag letar fynd såklart och flaggar upp 10 Sugar Daddy och 12 Only Eyes Broline. Den ena har bra segerprocent den andra toppar poängranken. De hör hemma i Bollnäs och Boden vilket är litet plus.  3 Palermo Broline är lite av hedershäst och kanske dumt att lämna utanför kupongen om den nu har en bra dag. Uppfödd i Svenljunga och härstammar från Lindy Lane (US).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar